Zijn uw maten niet standaard of bent u klein? Klein geven de grootste problemen….De ruglengte van de jurk is te lang en er kan geen stof tussenuit geknipt worden, soms zit er een taillenaad in dan kun je inkorten maar is veel werk. Bij een japon die wij helemaal maken komen er  géén vermaakkosten bij. Het pasmaken is gemiddeld 1 dag werk.
Vraag vrijblijvend een offerte aan om een japon naar uw idee te maken of naar een model wat u bij ons hebt gepast.

Japon door ons gemaakt naar een model van Mori Lee Blu maar op veroek van de bruid met een kortere sleep, ander kant en hals gewijzigd. De prijs van deze japon is vanaf €1200 dan zonder schulprand aan de zoom en sleep. Voor een meerprijs kan dat wel. Wij garanderen een perfect passende trouwjapon waar u en wij blij van worden!

Kanten bolero’s in veel soorten kant mogelijk die gelijk goed passen. Vaak zijn de bolero’s op de rug te wijd en sluiten niet mooi aan, de mouwen te strak of te lang.

Een bruidsjasje moet een toegevoegde waarde geven aan de japon en mag niet tuttig maken. Een jasje geeft een warme uitstraling in het gezicht, later op de dag doet u het uit en u hebt 2 outfits! Prijs vanaf €150 op maat gemaakt.

Wij zijn nu een jas, voor kort en achter lang met sleep aan het maken, naar een model ooit gezien van Mart Visser.