Wie zijn wij

Eigenaresse Margreet Iesberts:
Begonnen met de verkoop van gedragen bruidsjaponnen in 1991 in Hilversum wat een geweldige leerschool is geweest, met meer dan duizend jurken van verschillende merken door je handen!

Om de collectie compleet te maken aangevuld met nieuwe bruidsjaponnen, bruidslingerie, bruidsaccessoires, cocktail- en galajurken.

Specialiteit betaalbare trouwjurken tot € 1000 maximaal € 1500.

Margreet geeft een goed en eerlijk stylingsadvies: 
Ook wanneer de bruid een Outletjurk zoekt met een klein budget, geen probleem, wij helpen met evenveel aandacht en geduld.

Veel ervaring door de samenwerking met coupeuses met een lange ervaring en gewerkt hebben met couturiers, met bekende namen.

Het pasmaken van uw trouwjurk bij ons in goede handen                            Met 25 jaar ervaring waakt Margreet er over dat de jurk goed wordt vermaakt. In de praktijk zie je veel slecht passende trouwjurken. Wij nemen ook de tijd voor het afpassen, wat de coupeuse altijd zelf doet, niet de verkoopster, ook dat moet een feestje zijn!

Het is een uitdaging om een goedkope OUTLET-TROUWJURK te restylen tot een echte creatie of droomtrouwjurk.

Kijk ook op de pagina:

  • Pasmaken en Restylen
  • Trouwjurk helemaal maken.

Waarom gekozen voor een vestiging op het industrieterrein?
Een bruidsmodezaak heeft veel vierkante meters nodig, dus hoge huurkosten die op een industrieterrein lager zijn als in een winkelstraat.  Sinds 2009 gevestigd op de 1e etage in de vroegere presentatieruimte van Conimex op enkele minuten van de A1! Geen super chique entree, maar een mooi interieur, 100 m2 met mooi daglicht, aan beide kanten ramen en airco.
Na aankoop is uw bruidsjapon beveiligd door aansluiting op een alarmdienst.

 
Geopend op afspraak:
Om elke bruid persoonlijke aandacht te geven reserveren wij 2 tot 3 uur per afspraak, of korter wanneer u alleen een indruk wilt opdoen.