Wie zijn wij

Eigenaresse Margreet Iesberts:
Begonnen met de verkoop van gedragen trouwjurken, in 1991 in Hilversum. Een geweldige leerschool omdat je veel verschillende bruidsmerken in handen krijgt.

Om de collectie compleet te maken:
Ook nieuwe bruidsjaponnen, bruidslingerie, bruidsaccessoires, cocktail- en galajurken gaan verkopen.

Specialiteit: 
Betaalbare trouwjurken tot ca. € 1000,00 maximaal € 1500.

Margreet geeft een goed en eerlijk stylingadvies: 
Ook wanneer de bruid een Outletjurk zoekt met een klein budget, geen probleem, wij helpen met evenveel aandacht en geduld.

Het pasmaken:                                                                                
Met 25 jaar ervaring waakt Margreet er over dat de jurk goed wordt vermaakt. In de praktijk zie je veel slecht passende trouwjurken. Wij nemen de tijd voor het afpassen, ook dat moet een feestje zijn! De coupeuses hebben een lange ervaring in bruidsmode, couture en werken ook voor bekende Nederlandse ontwerpers, dus gegarandeerd top vermaak werk voor een redelijke prijs. Het is een uitdaging om een OUTLET trouwjurk te restylen tot een echte creatie of droomtrouwjurk..                                                      

                                        

Waarom gekozen voor een vestiging op het industrieterrein?
Omdat een bruidszaak veel vierkante meters nodig heeft en daardoor hoge huurkosten, de zaak in 2009 gevestigd op de 1e etage in de vroegere presentatieruimte van Conimex op enkele minuten van de A1! Geen super chique entree, maar de bruidssalon van 100 m2 heeft prachtig daglicht met veel ramen en airco. Na aankoop is uw bruidsjapon beveiligd door aansluiting op een alarmdienst.

 
Geopend op afspraak:
Om elke bruid persoonlijke aandacht te geven reserveren wij 2 tot 3 uur per afspraak, of korter wanneer u alleen een indruk wilt opdoen.